Kockarnas Kök - vår måltidsservice
Bakom varje gryta står en kockMed ett namn som Kockarnas Kök är vägen utstakad. Vår gastronomiska nivå ligger lite högre och det ger högre förväntningar att leva upp till. Det gör vi genom att säkra att det alltid står välutbildade kockar bakom grytorna i Kockarnas Kök. Du ska kunna smaka att råvarorna är utvalda och tillberedda av passionerade människor.
Våra kockar kommer med erfarenhet från flera av Sveriges mest välrennomerade restauranger - och de kommer med ambitioner om att driva våra kunders kök som om det var deras eget. Alltid med en personlig prägel på menyerna och många nöjda och glada gäster.
Vi erbjuder:
Personalmatsalar med buffét
- Lunchbuffé
- Lunch på tallriksservering
- Salladsbar
- Varma och / eller kalla rätter
- Take away menyer
Företagsrestauranger
- Egen kökschef i restaurangen
- unchbuffé
- A la carte menyer
- Hög servicenivå
Events och konferenser
- Snacks och drycker till möten
- Receptioner
- Konferenser
- Kundarrangemang
Samt
- Kiosk och cafélösningar med sortiment enligt önskemål
- Café / Bistro med smårätter, snacks, varma och kalla drycker
- Färsk frukt på jobbet
Sund förnuft är det viktigaste köksredskapet
Vi satsar på miljön genom att välja ekologiska råvaror. Samtidigt arbetar vi med att minska matspillet med genomtänkta inköp, rätt tillberedning och servering. Vi väljer ofta de lite hälsosammare alternativen och erbjuder lite lättare rätter till dem som önskar det.
Vi erbjuder vanlig husmanskost med ett twist, vi inspireras av tendenser i tiden och vi vill gärna att måltiden bliver mer än "bara" mat. Att vi även erbjuder ekologiska, vegetariska, veganska och fettsnåla alternativ är en självklarhet.