Strategisk HR chef

Att säkerställa En stark och Frisk engagerad person på varje position där alla jobb är lika viktiga är en härlig utmaning. Det växande Förenade Service AB söker därför dig som vill anta utmaningen i rollen som strategisk HR Chef i vårt familjeföretag.

 

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att rapportera direkt till VD och du kommer att få möjlighet att etablera och utveckla funktionen hos oss. Viktigt att du bygger förtroendefulla och goda relationer i såväl chefsleden som hos övrig personal. Du bör ha en bredd att även kunna axla en del operativa uppgifter men de strategiska HR–frågorna har störst fokus. Viktigt i rollen är ett tydligt affärsfokus samt att initiera till och att våga driva förändringar. Du är processägare inom dina områden. Du ger förslag till policy, och strategier samt metod och teknik för genomförande och uppföljning av verksamheten och dess resultat.

Vi behöver en person som kan verka för att säkra tillgången på den nyckelkompetens som krävs för att vi ska nå våra affärsmål. Processer ska utvecklas och implementeras för att attrahera, behålla, utveckla och engagera våra medarbetare. Personen ska fungera som stödfunktion med sin sakkunskap inom områden som rekrytering, kompetensutveckling, arbetsmiljö, omorganisation med mera.

En annan viktig funktion är att uppdatera våra arbetsmiljödokument kopplade till våra certifikat samt tillse att personalansvariga chefer får den information som behövs samt följa upp att arbetsmiljön efterlevs enligt lagar samt företagets interna regelverk. Du är den utsedda representanten av högsta ledningen med särskilt ansvar för Central Arbetsmiljö. Tjänsten har placeringsort i Malmö och du rapporterar till vår VD som utgår ifrån Stockholm.

Din profil:

Du har en akademisk utbildning inom HR/PA samt väldokumenterad arbetslivserfarenhet. Du har hög integritet, utpräglad kommunikativ förmåga och har dessutom förmågan att engagera. Att arbeta nära verksamheten och organisationen ser vi som viktigt för att ta in vår kultur. Som strategisk HR-chef är du en kommunikativ och prestigelös person med en förmåga att arbeta målinriktat ur ett verksamhetsperspektiv. Självklart behärskar du galant hela Officepaketet (Excel, Word och Outlook mm)

Du är strukturerad, tydlig och handlingskraftig i kombination med ett ödmjukt förhållningssätt. Du är självgående och agerar som ett föredöme för såväl cheferna som de övriga anställda samt har en positiv attityd som du gärna delar med dig av. Vidare har du förmåga att agera utifrån organisationens totala behov med en god förmåga att växla mellan detaljer och helhet. Du är van att samarbeta och driva frågor på ett motiverande sätt mot uppsatta mål. Att se medarbetarna, med sina kunskaper och förmågor, som verksamhetens främsta tillgångar är ett synsätt som präglar vår kultur och är en av våra framgångsfaktorer.

Välkommen in med din ansökan senast den 24 maj.
E-posta ansökan till Ann-Charlotte Ekwall: acek@forenade-service.se

 

Vi samlar in data för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Mer info