Kockarnas Kök öppnar upp köksdörren i Sverige


03. februari 2017

Kockarnas Kök Förenade ServiceBastionen är därmed den första Kockarnas Kök restaurangen i Sverige och Förenade Service kommer fram över att satsa på att utveckla Kockarnas Kök konceptet till hela landet.

”Marknaden är stor och vi har en bra produkt”, säger Kockarnas Köks matutvecklare Pär Andersson, som även påpekar att Kockarnas Kök ligger en bra bit över genomsnittsnivån när det gäller personalmat.
”Vi satsar på råvaror i säsong, använder ekologiskt när vi kan, arbetar konstant med att minska matspillet och serverar måltider med smak av helg”.

Kockarnas Kök ska kunna leva upp till en högre förväntning och det gör de genom att säkra att det alltid står välutbildade kockar bakom grytorna i Kockarnas Kök. Du ska helt enkelt smaka att råvarorna är utvalda och tillberedda av passionerade människor.

 ”Vi vill gärna ut i restaurangerna och servera välsmakande lunch till nöjda medarbetare, men vi vill också erbjuda lite mer än det. Vi kommer att satsa på Takeaway och Ready to Cook, så man kan ta med sig mat hem också”, säger Robert Andersson, matutvecklare i Kockarnas Kök.

Och ambitionerna stoppar inte där. Kockarnas Kök lagar inte enbart mat till lunchen men även till konferenser och serverar gärna både frukostkaffe med croissanter och lyxiga smörgåsar till förmiddagsmötet.

Vill du veta mer så besök hemsidan www.kockarnaskoek.se


Bild:
Från vänster Pär Andersson, matutvecklare, Lisa Conradsson, restaurangchef och Robert Andersson, matutvecklare.


Gå tillbaka